Tylsän sadepäivän pelastavat verkkosivut

Hauskoja, vierailunarvoisia verkkosivuja on moneen makuun ja verkko on pullollaan kaikkea ihmeellistä. Olemme koonneet alle sivustoja, joilla vierailu virkistää mieltä. Muista lisätä suosikkisivusi kirjanmerkkeihin, jotta voit palata sivulle takaisin kun sinulla on tylsää.

Suloisia koiria ja hassua menoa löydät sivustolta packdog.com. Kyseessä on koirien ikioma sosiaalinen media ja paikka on täynnä enemmän söpöjä tai vähemmän söpöjä koiria ympäri maailmaa. Soveltuu parhaiten koirahulluille, sosiaalisille tyypeille.

Haluatko haukata palan television lähihistoriaa? Tai mietitkö, oliko se lapsuuden lemppariohjelman nimi oikeasti Heikko-Peikko? Jos kyllä, suunnista ihmeellä osoitteeseen yle.fi/aihe/elava-arkisto ja käy ihastelemassa 70-luvun valistavia lastenohjelmia tai valitse jokin nostalginen urheilulähetys, josta kaikki vieläkin puhuvat, mutta sinä et ole nähnyt.

Espanjan lomamatka häämöttää, mutta ei oikein olisi aikaa mennä kansalaisopiston kurssille? Ei hätää, apu löytyy Duolingosta, www.duolingo.com. Täällä voit opetella uuden kielen omaan tahtiisi, ilman paineita ja täysin ilmaiseksi. Hauskaa ja opettavaista, eikö totta?

Nuoriso rakastaa hassuja kuvia ja niihin lisättyjä hupaisia tekstejä eli meemejä. Todellinen meemien aarrearkku löytyy Naurunappulasta, naurunappula.com. Jos kaipaat vapauttavaa röhönaurua, suuntaa Naurunappulaan ja löydät varmasti makuusi sopivaa kuvahuumoria.

Pelien sijaan kannattaa joskus testata oma sorminäppäryytensä tekemällä kirjoitusnopeustesti osoitteessa 10fastfingers.com/typing-test/finnish. Ei muuta kuin näpyttelemään kymmensormijärjestelmällä. Saat tuloksen nopeasti ja koska olet takuuvarma siitä, että pystyt kyllä parempaan, löydät itsesi näpyttelemästä testiä vielä tunninkin kuluttua. Koukuttavaa.

jukka